perjantai 14. helmikuuta 2020

Hyvää ❤️ystävänpäivää

Onnea ystävilleni!
Aivan täynnä tilhiä kaikki puut❤️
Ps. 118:24 Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt; riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä.

Kun ihminen menee naimisiin, hänellä (minulla, naisella) on hyvä mielikuvitus kuningatarelämästä ja täydellisestä onnen paratiisista. Sitten tulee arki ja maanantai. Ja sitä kestää ja lapset ja valvomiset ja työtä, työtä ja työtä! Mutta kun sitten siihen pitkään piimään tottuu, ei osaa enää muuta.
   Se arki muuttuukin jokapäiväiseksi ruisleiväksi, johon jää koukkuun!
 Ja kun se erä on pelattu, onkin jo aika jonkin uuden. Sitä vaan hakee sitä harmaata arkea, joka olikin juhlaa, kun sitä täältäpäin katsoo.
   Mutta tämä päivä on suuren suurta juhlaa kun saan mennä lapsenlapseni tanssiaisiin katselemaan aivan ihanan ihmeellistä keijujen tanssia tanssittajineen! Ilmassa on keijupölyä taivaan avaruudesta!

Oli aivan sininen taivas ja aurinko paistoi ja vähän kirpeää pakkasta, kun vei tytön kouluun. Mekko oli pöyheä ja kaunis oli tyttö kuin prinsessa! Juurihan hän tuli riemuiten päiväkodissa kädet ojossa halaamaan ja huusi:voi mummu! Se on kuin eilinen päivä. Ihastuttavaa riemua on katsella heitä nyt.

Ilm. 21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;


Ei kommentteja: