maanantai 13. marraskuuta 2017

Mukavaa marraskuuta

On helpottavaa olla uskossa. Aina löytyy totuus joka asiaan ja se tekee vapaaksi.
Esim.: Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi. Ja : Kuka voi syyttää Jumalan valittuja, Jumala on se, joka vanhurskauttaa. Ja: Kuka on joka voi meitä vahingoittaa, kun meillä on kiivaus hyvään. Ja: Jos vanhurskas lankeaa, ei hän maahan sorru, sillä Herra tukee hänen kättänsä. Ja: Hän on varsinkin uskovien Vapahtaja.
   Kyllä on moninkerroin Jumala varmistanut omien lampaittensa suojaamisen, heidän, jotka lakkaamatta pyytävät häntä ohjaamaan kaikki asiansa ja yrittävät löytää oikean tien ja kuulla hänen äänensä ja sitä haluavat noudattaa. Saa olla aivan rauhassa kiusaajilta, vaikka he yrittävät viedä sen ilon ja rauhan, jonka Jeesus antaa ja joka Hänen sanastaa tulee, kun sitä tutkii. Aina on sellaisia, jotka ovat kuin sekaan luikerrelleet kyyt, jotka vakoilevat Jumalan lasten vapautta ja sitä haluavat rajoittaa, hengessä iloitsemista. Aina pitää tunnistaa asiat, jotka vievät ilon ja tulee epäröintiä. Meille uskoville kuitenkin Jeesus lupaa elämän ja yltäkylläisyyden ja se on totta.
   Sen pitäminen on vaivalloista, kun kaikenlaiset asiat ovat häiritsemässä sitä. Mutta sitä kannattaa vaalia, koskapa laulaen kiitoslauluja kaikki työt sujuvat paljon rattoisammin ja hyvällä tuulella on hyvä olla.
   Ja miksipä ei laulattaisi, kun saa kaikkivaltiaan kanssa tehdä matkaa ja kysyä ohjeita, Hänen, joka on tehnyt kaikki, mikä on ja hänellä on kaikki valta ja kaikkiin lukkoihin avaimet. Ei tule pääsemätöntä paikkaa.
   Hän säätää kaiken, hänen on kaikki ja hän tekee, mitä tahtoo, sitä ei peruuta kukaan. On turvallista olla hänen neuvottelussaa ja hänen pöydässään ja hänen kanssaan vaeltaa. Hän ruokkii omansa parhalla nisulla ja suojaa siipiensä suojaan. Hän on meidän kilpemme. Iloitkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti