perjantai 1. syyskuuta 2017

Toivo on kaiken perusta

 Olen lenkkeillyt Lappajärven rantoja ja kulkenut metsissä marjoja poimien ja syönyt mahan täyteen vadelmia lenkeillä. Viljat alkaa olla kypsiä leikattavaksi. Eli olen valmis syksyyn.
Elämässä voi olla joskus uudelleenjärjestely käynnissä, mutta se on väliaikaista ja kivuliasta, mutta kun prosessi on ohi, kaikki on paikoillaan, paremmin kuin koskaan.
 Jumala osaa työnsä, eikä tee harhaliikettä kädellään, kun hän meitä muovaa ja valmistaa käyttöä varten. Ja vaikka olisimme olleet hyvässä käytössä, sitä suuremmalla syyllä hän pitää lähellä ja opettaa lähiopetuksessa ja valmistaa tarkempaa käyttöä varten. Se on turvallista, vaikka se ei siltä tunnu. Jäljestäpäin aioimme peruuttaa vähän takaisin ,kun huomaamme, miten suuren siunauksen saa, kun suostuu hänen kasvatus- ja kuritustoimiinsa. Onhan se nöyryyttävää, mutta hän tietää, että se on konsiti, millä ihminen oppii olemaan Jumalasta täysin riippuvainen ja siten hedelmää kantavainen Jumalalle ja saa olla raikas vesi kaikille janoisille, koska se vesi vuotaa oikeasta lähteestä, Jumalasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti